De FC Twente/Heracles Academie organiseert op vrijdag 10 november een kennisdelingsactiviteit voor de jeugdtrainers van alle partnerclubs uit het Regioplan. In verschillende regio’s zal er een train-de-trainer bijeenkomst worden gehouden, waarbij wordt uitgelegd wat de visie van de FC Twente/Academie is op leren voetballen en hoe aan de hand van deze visie een training tot stand komt.

Tijdens deze kennisdelingsactiviteit neemt de locatiecoördinator alle aanwezige jeugdtrainers mee in het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van een training. Hierbij wordt de focus gelegd op het geven van tips voor het ontwikkelen van spelers/speelsters en het zorgen voor een maximale plezierbeleving. Op iedere locatie duiken we de praktijk in door te kijken bij de Regiotrainingen die op dat moment plaatsvinden.

Locaties

Deze kennisdelingsactiviteit wordt in verschillende regio’s van het Regioplan georganiseerd. Binnen iedere regio is er één partnerclub aangewezen waar deze activiteit plaatsvindt. In alle regio’s, behalve Regio Zwolle, vindt deze activiteit plaats op vrijdag 10 november om 17.30 uur. De bijeenkomst zal op iedere locatie ongeveer 90 minuten duren.

  • Regio Almelo – RKSV De Tukkers
  • Regio Enschede – LSV Lonneker
  • Regio Hengelo – Rood-Zwart Delden
  • Regio Oost – UD Weerselo
  • Regio Zuid – Sportclub Neede
  • Regio West – S.V.V.N.
  • Regio Duitsland – SV Heek
  • Regio Zwolle – FC Ommen*

* De train-de-trainer bijeenkomst in Regio Zwolle (FC Ommen) wordt georganiseerd op vrijdag 17 november om 17.30 uur.

Aanmelden

Alle jeugdtrainers van de partnerclubs van de FC Twente/Heracles Academie zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze activiteit. Aanmelden voor deze activiteit kan via onderstaande button. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Klik hier om je aan te melden voor deze activiteit.