Leart Bekolli is opgeroepen voor het nationale elftal van Kosovo Onder 17. De aanvaller van FC Twente/Heracles Academie die zijn wedstrijden dit seizoen speelt in de Onder 18 zit bij de Kosovaarse selectie voor de komende kwalificatiewedstrijden voor het EK Onder 17.

Bekolli reist met Kosovo Onder 17 af naar Kroatië waar de kwalificatiewedstrijden zullen worden afgewerkt. Kosovo Onder 17 komt tijdens deze interlandperiode in actie tegen de leeftijdgenoten van Engeland, de Faeröer Eilanden en Kroatië.

Wedstrijden Kosovo Onder 17

Kosovo Onder 17 – Kroatië Onder 17
Vrijdag 3 november, 13.00 uur
Stadion Branko Čavlović-Čavlek, Karlovac

Engeland Onder 17 – Kosovo Onder 17
Maandag 6 november, 12.00 uur
Ivan Laljak-Ivićstadion, Zaprešić

Faeröer Eilanden Onder 17 – Kosovo Onder 17
Donderdag 9 november, 13.00 uur
Ivan Laljak-Ivićstadion, Zaprešić