De FC Twente/Heracles Academie levert op 7 en 8 november in totaal drie spelers af voor een stagedag bij Oranje Onder 15. Het betreft Rafael Claudio, Jesse Weijdijk en Siebe van Langen. Claudio en Weijdijk spelen hun wedstrijden in de Onder 15 van de FC Twente/Heracles Academie. Siebe van Langen is een van de keepers van de Onder 16 in de Academie.

Jesse Weijdijk

Jesse Weijdijk is opgeroepen voor de stagedag op dinsdag 7 november van Oranje Onder 15. De 14-jarige middenvelder meld zich naast 48 andere spelers op de KNVB Campus in Zeist. De geselecteerde zullen in drie teams verschillende teams onderlinge wedstrijden tegen elkaar spelen. Tegen 15.30 uur keren de spelers weer huiswaarts.

Rafael Claudio & Siebe van Langen

Claudio en Van Langen mogen zich een dag later melden voor de stagedag van Oranje Onder 15 futures. De opzet van deze stagedag zal niet veel verschillen met die van de dag ervoor. De twee spelers van de FC Twente/Heracles Academie melden zich ook op de KNVB Campus in Zeist naast 42 andere jeugdspelers.