Irakli Yegoian is opgenomen in de definitieve selectie van Georgië O21 voor een EK-kwalificatieduel tegen Noord-Macedonië O21. Het is de derde keer dat Yegoian onderdeel is van de Georgische Onder 21-selectie.

Georgië O21 komt op donderdag 16 november in actie tegen de leeftijdsgenoten van Noord-Macedonië. De wedstrijd wordt gespeeld op Trainingscentrum Petar Miloševski in Skopje, de hoofdstad van Noord-Macedonië.

Het is de derde keer dat Irakli Yegoian is opgeroepen voor de Onder 21-selectie van Georgië O21. In september werd hij voor het eerst opgeroepen. Hij maakte zijn debuut in het EK-kwalificatieduel tegen Moldavië O21. In blessuretijd kwam hij binnen de lijnen. Afgelopen maand speelde Yegoian nog een volledige helft mee tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Nederland O21.

De wedstrijd van Georgië O21 tegen Noord-Macedonië O21 is onderdeel van de EK-kwalificatiereeks voor nationale Onder 21-ploegen. Georgië O21 zit hierbij in de poule met leeftijdsgenoten van Nederland, Zweden, Moldavië, Noord-Macedonië en Gibraltar. Momenteel bezet Georgië O21 de derde plek in de poule.