Ruud Nijstad is door bondscoach Pieter Schrassert Bert opgenomen in de definitieve selectie van Nederland O16. Aankomende week neemt het Nederlandse jeugdelftal deel aan de Football Federations Cup in Spanje. Het is de derde keer dit seizoen dat Nijstad onderdeel is van de nationale Onder 16-selectie.

Nederland O16 komt tijdens de Football Federations Cup drie keer in actie. Verspreid over vijf dagen worden er wedstrijden gespeeld tegen de leeftijfdsgenoten van Denemarken, Saudi-Arabiƫ en Mexico. Alle wedstrijden worden gespeeld in de omgeving van Alicante.

Wedstrijdprogramma

Denemarken O16 – Nederland O16
Dinsdag 21 november, 15.30 uur
La Nucia, Alicante

Saudi-ArabiĆ« O16 – Nederland O16
Donderdag 23 november, 16.00 uur
Torre del Pla, Alicante

Nederland O16 – Mexico O16
Zondag 26 november, 12.00 uur
La Nucia, Alicante