In de afgelopen interlandperiode speelden meerdere spelers van de FC Twente/Heracles Academie verschillende wedstrijden met nationale jeugdelftallen. De FC Twente/Heracles Academie leverde in deze interlandperiode acht spelers af aan een nationaal elftal.

Overzicht internationals

Irakli Yegoian (Georgië Onder 21)
De aanvallende middenvelder van de Onder 21 was opgeroepen voor het EK-kwalificatieduel van Georgie Onder 21 tegen Noord-Macedonië Onder 21. Georgië Onder 21 won de wedstrijd met 0-1 in Macedonië door een doelpunt van Saba Mamatsashvili. Yegoian kwam in de blessuretijd van de tweede helft binnen de lijnen. Georgië Onder 21 staat tweede in de EK-kwalificatiepoule waar ze alleen Jong Oranje voor zich moeten dulden.

Noord-Macedonië Onder 21 – Georgië Onder 21 | 0-1


Stijn Bultman (Oranje Onder 19)
Stijn Bultman was voor de derde opeenvolgende keer opgeroepen voor Oranje Onder 19. De verdediger zat bij de selectie voor drie EK-kwalificatieduels in Luxemburg. Oranje Onder 19 begon de campagne met een 2-0 overwinning op Luxemburg Onder 19. Later die week zette Onder Onder 19 ook Azerbeidzjan Onder 19 met 2-1 opzij. Oranje Onder 19 haalde een perfecte score tijdens deze EK-kwalificatiecampagne want ook de laatste wedstrijd werd winnend afgesloten. Bosnië & Herzegovina Onder 19 werd door Oranje Onder 19 met 0-3 aan de kant gezet. Stijn Bultman speelde in alle drie de wedstrijden de volledige 90 minuten.

Nederland Onder 19 – Luxemburg Onder 19 | 2-0
Nederland Onder 19 – Azerbeidzjan Onder 19 | 2-1
Bosnië & Herzegovina – Nederland Onder 19 | 0-3


Mats Rots & Juliën Mesbahi (Oranje Onder 18)
Oranje Onder 18 speelde in de afgelopen interlandperiode twee oefenwedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Zweden. In de eerste wedstrijd won Oranje Onder 18 met 2-0. De doelpunten werden gemaakt door Wessel Kuhn en Yoël van den Ban. Academie -spelers Mats Rots en Juliën Mesbahi bleven de gehele wedstrijd op de bank. In het tweede duel, dat twee dagen later werd gespeeld, speelde Oranje Onder 18 met 0-0 gelijk. Rots en Mesbahi stonden allebei in de basis. Eerstgenoemde werd naar 87 minuten gewisseld.

Nederland Onder 18 – Zweden Onder 18 | 2-0
Nederland Onder 18 – Zweden Onder 18 | 0-0


Leart Bekolli (Kosovo Onder 17)
De 15-jarige Leart Bekolli kwam aan het begin van de maand november uit voor Kosovo Onder 17. Het nationale jeugdelftal van Kosovo speelde drie EK-kwalificatieduels in Kroatië. De eerste wedstrijd werd met 0-4 verloren van gastland Kroatië. Bekolli stond tijdens dit duel de hele wedstrijd op het veld. Tegen Engeland Onder 17 verloor Kosovo Onder 17 opnieuw zonder zelf een doelpunt te maken. Bekolli kwam bij een 2-0 achterstand het veld in. De einduitslag stond na 90 minuten op 5-0. Kosovo Onder 17 sloot de interlandperiode wel af met een overwinning. In het laatste duel werden de leeftijdsgenoten van de Faroër Eilanden met 3-1 verslagen. Bekolli maakte de openingstreffer en leverde de assist bij het tweede doelpunt van Kosovo Onder 17. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd miste Bekolli een strafschop.

Kosovo Onder 17 – Kroatië Onder 17 | 0-4
Engeland Onder 17 – Kosovo Onder 17 | 5-0
Faroër Eilanden Onder 17 – Kosovo Onder 17 | 1-3


Rafael Claudio, Jesse Weijdijk & Siebe van Langen (Oranje Onder 15 Futures)

Rafael Claudio, Jesse Weijdijk & Siebe van Langen waren door de KNVB uitgenodigd voor een stagedag van Oranje Onder 15. Weijdijk mocht zich op 7 november melden op de KNVB Campus in Zeist. Claudio en Van Langen konden zich een dag later melden op diezelfde Campus.