De FC Twente/Heracles Academie wil doormiddel van het Regioplan het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen. Dit gebeurt door trainers en spelers op het veld op te leiden, maar ook daarbuiten. Op woensdag 13 december organiseert de gezamenlijke Academie voor het eerst een bijeenkomst voor alle medisch en fysiek betrokken personen bij partnerclubs binnen het Regioplan.

Tijdens de bijeenkomst komen verschillende aspecten van de medische en fysieke kant binnen de sportwereld aan bod:

  • Youri Geurkink, Co├Ârdinator Fysiek & Wetenschap, neemt de deelnemers mee in het fysiek leerplan van de FC Twente/Heracles Academie. Met dit fysieke leerplan probeert de Academie de toekomstige voetballers van FC Twente en Heracles Almelo op te leiden en hen klaar te stomen voor het voetbal van de toekomst;
  • Ellery Cairo, Fysiek Trainer, gaat in op de krachttrainingen die binnen de Academie worden gegeven. Hier gaan we praktisch aan de slag en laat Ellery zien hoe het krachtprogramma is opgebouwd;
  • Jurgen Koedijk, Co├Ârdinator Medisch, legt uit hoe het medisch aspect is ingericht en hoe de Academie bezig is om spelers tijdens hun revalidatietraject weer klaar te krijgen voor volledige belasting.

De bijeenkomst voor medisch en fysiek betrokken personen vindt plaats op woensdag 13 december, van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze vindt plaats op Trainingscentrum Hengelo (Kuipersdijk 40, 7552 BJ Hengelo).

Aanmelden

Alle medisch en fysiek betrokken personen die actief zijn bij een partnerclub van de FC Twente/Heracles Academie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan via onderstaande button. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.