Verschillende spelers uit de FC Twente/Heracles Academie hebben vanmiddag speelminuten gemaakt tijdens de oefenwedstrijd FC Twente – PEC Zwolle. Op Trainingscentrum Hengelo was FC Twente met 4-0 te sterk voor de Zwollenaren. Mats Rots was een van de doelpuntenmakers.

Mats Rots en Gijs Besselink waren onderdeel van de basiself. Beide spelers staan al onder contract bij FC Twente, maar maken nog speelminuten bij de Onder 21 van de gezamenlijke Academie. Tijdens de tweede helft kwamen Juliën Mesbahi, Harrie Kuster, Benjamin Nagel, Lucas Vennegoor of Hesselink en Jort Ribbers ook nog binnen de lijnen. Voor de 16-jarige Benjamin Nagel was dit zijn officieus debuut voor FC Twente.

In de slotfase van de wedstrijd tekende Mats Rots met een harde knal voor de 4-0. Twee minuten later was dit ook de eindstand op het scorebord.

Selectie FC Twente

El Maach, Brenet, Hilgers (74’ Mesbahi), Bruns, Mats Rots, Besselink (62’ Kuster), Eiting, Vlap (62’ Nagel), Ünüvar (74’ Ribbers), Van Wolfswinkel (62’ Vennegoor of Hesselink), Van Bergen.

Spelers met een dikgedrukte naam spelen momenteel of hebben een verleden in de FC Twente/Heracles Academie