Aanstaande zaterdag, 16 december, om 14.00 uur komt de Onder 21-selectie van de FC Twente/Heracles Academie op Trainingscentrum Hengelo in actie tegen Go Ahead Eagles. Door de 1-0 overwinning op De Graafschap heeft de ploeg van Nicky Kuiper en Jouad Boufarra een mogelijk kampioenschap in Divisie 1 volledig in eigen hand. De voorsprong op de Superboeren bedraagt voorafgaand aan de slotronde namelijk één punt. In dit artikel is alle informatie over het mogelijke kampioensduel te vinden.

Met nog één speelronde te gaan, bezet de Onder 21-selectie van de gezamenlijke Academie de koppositie in Divisie 1. Met een voorsprong van één punt op De Graafschap O21, is een overwinning voldoende om de titel binnen te slepen. In het geval van een gelijkspel of nederlaag, is het resultaat bij Feyenoord O21 – De Graafschap O21 van belang voor de beslissing. Aanstaande zaterdag komt Go Ahead Eagles O21 op bezoek in Hengelo. Eerder dit seizoen werden de Deventernaren verslagen met 0-2, dankzij doelpunten van Yaid Marhoum en Sander Sybrandy.

Bezoekersinformatie en toegang

De wedstrijd FC Twente/Heracles Academie Onder 21 – Go Ahead Eagles Onder 21 wordt op zaterdag 16 december om 14.00 uur gespeeld op Trainingscentrum Hengelo (Kuipersdijk 40, 7552BJ Hengelo). De wedstrijd is te volgen vanaf Trainingscentrum Hengelo, het officiële Instagram– en X-kanaal (voorheen Twitter) van de FC Twente/Heracles Academie. Er zal geen livestream van de wedstrijd plaatsvinden.

Rondom het wedstrijdbezoek gelden de volgende regels:

  • Toegang tot de wedstrijd is gratis;
  • Toegang tot de velden verloopt via de parkeerplaats op Trainingscentrum Hengelo;
  • In de kantine worden verschillende voedselwaren en non-alcoholische dranken geserveerd. Betalen is alleen per pin mogelijk. Contant geld wordt helaas niet aangenomen;
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets, met het openbaar vervoer of ter voet. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar in de directe omgeving van Trainingscentrum Hengelo;
  • Toeschouwers horen te allen tijde achter de boarding te blijven. Betreden van het wedstrijdveld is niet toegestaan;
  • Het in bezit hebben en/of afsteken van vuurwerk is niet toegestaan.