De FC Twente/Heracles Academie verwelkomt SV Grol als nieuwste partnerclub binnen het Regioplan. Onlangs hebben beide partijen hun handtekening gezet onder de samenwerking. De Groenlose club sluit hiermee als 83e partnerclub aan bij het Regioplan van de gezamenlijke Academie.

Tim van Vlijmen, Coördinator Regioplan, is enthousiast dat SV Grol zich heeft aangesloten bij het Regioplan: “SV Grol is een grote vereniging waar veel potentie in zit, zowel bij spelers als trainers en andere betrokkenen. Daar kunnen wij hopelijk op gezamenlijke wijze enorm veel voor gaan betekenen.”

SV Grol zal als partnerclub onderdeel worden van regio Zuid, één van de negen regio’s binnen het Regioplan. Van Vlijmen legt uit waarom de club uit Groenlo een goede aanwinst is voor die regio. “Binnen regio Zuid zijn verschillende grote partnerclubs actief. Door de aansluiting van SV Grol, dat qua ledenaantal ook een grote vereniging is, kan die regio op verschillende facetten een extra boost krijgen.”