Ruud Nijstad is door de KNVB opgeroepen om deel te nemen aan een tweedaagse trainingsstage met Nederland O16. De 15-jarige verdediger van de FC Twente/Heracles Academie is een van de 28 spelers die door bondscoach Pieter Schrassert Bert is opgenomen in de selectie. Koen Oosterhof staat op de stand-by lijst.

Op maandag 22 januari werkt de selectie van Nederland O16 een training af op de KNVB Campus in Zeist. Een dag later staat er een onderlinge oefenwedstrijd op het programma. Deze vindt eveneens plaats op de KNVB Campus en begint om 16.00 uur.

Stand-by

Koen Oosterhof staat op de stand-by lijst voor de trainingsstage van Nederland O16. Als een of meerdere spelers uit de definitieve selectie niet aanwezig kunnen zijn bij de trainingsstage, wordt de verdediger uit de Onder 16 mogelijk nog opgeroepen.