De FC Twente/Heracles Academie organiseert op vrijdag 2 februari opnieuw een kennisdelingsactiviteit voor jeugdtrainers van alle partnerclubs uit het Regioplan. In verschillende regio’s zal er een train-de-trainer bijeenkomst worden gehouden, waarbij het overbrengen van de visie over het coachen van spelers centraal staat.

Tijdens deze kennisdelingsactiviteit neemt de locatiecoördinator alle aanwezige jeugdtrainers op interactieve wijze mee in de werkwijze en visie van de Academie over het coachen van spelers tijdens trainingen en wedstrijden. Aan de hand van de Regiotrainingen wordt de overgebrachte theorie direct gekoppeld aan de praktijk. Daarnaast wordt er met de aanwezige deelnemers gesproken over hun huidige manier van coaching en wat zij hierin belangrijk vinden.

Locaties

Deze kennisdelingsactiviteit wordt tegelijkertijd in verschillende regio’s van het Regioplan georganiseerd. Binnen iedere regio is er één partnerclub aangewezen waar deze activiteit plaatsvindt. In alle regio’s vindt deze activiteit plaats op vrijdag 2 februari om 17.30 uur. De bijeenkomst zal op iedere locatie ongeveer 90 minuten duren.

  • Regio Almelo: Locatie Luctor et Emergo
  • Regio Enschede: Locatie FC Suryoye
  • Regio Hengelo: Locatie Zenderen Vooruit
  • Regio Oost: Locatie VV Reutum
  • Regio Zuid: Locatie UNO ’21
  • Regio West: Locatie v.v. DES
  • Regio Duitsland: Locatie Vorwärts Epe
  • Regio Zwolle: Locatie FC Ommen

AANMELDEN

Alle jeugdtrainers van de partnerclubs van de FC Twente/Heracles Academie zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze activiteit. Aanmelden voor deze activiteit kan via onderstaande button. Deelname aan deze activiteit is gratis.