Tim Geypens en Lucas Vennegoor of Hesselink maakten afgelopen weekend beiden hun opwacht in de wedstrijdselecties van de eerste elftallen. Voor beide spelers was het de eerste keer dat ze tot de wedstrijdselectie behoorden bij een officiële wedstrijd.

Zaterdagavond was Tim Geypens onderdeel van de selectie van Heracles Almelo. De Almeloërs namen het op Erve Asito op tegen AFC Ajax (2-4). Geypens bleef tijdens de wedstrijd op de bank.

Lucas Vennegoor of Hesselink mocht zondagmiddag met de selectie van FC Twente mee naar Rotterdam voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De 17-jarige aanvaller maakte eerder in verschillende oefenwedstrijden van de Enschedeërs al speelminuten, maar zat nu voor het eerst bij de ploeg tijdens een officiële wedstrijd. Vennegoor of Hesselink kwam niet in actie tegen Feyenoord.

Foto: FC Twente

Headerfoto: NESimages