De FC Twente/Heracles Academie wil doormiddel van het Regioplan het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen. Dit gebeurt door trainers en spelers op het veld op te leiden, maar ook daarbuiten. Op woensdag 6 maart organiseert de gezamenlijke Academie een kennisdelingsactiviteit voor personen die op het gebied van communicatie en/of social media betrokken zijn bij partnerclubs.

Gedurende de bijeenkomst neemt Jord Pingen, Coördinator Content en Media, de aanwezigen mee in verschillende onderdelen van het communicatievak:

  • De visie op en aanpak van communicatie en social media bij de FC Twente/Heracles Academie;
  • Het belang & de waarde van communicatie binnen voetbalverenigingen;
  • Tips en adviezen om communicatie en social media optimaal in te zetten richting de juiste doelgroep(en).

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 maart, van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze wordt gehouden op Erve Asito (Van Riemsdijkplein 1, Almelo).

Aanmelden

Alle personen die een bijdrage leveren aan de communicatie en/of social media bij partnerclubs óf hier interesse in hebben, zijn van harte welkom bij de kennisdelingsactiviteit. Aanmelden kan via onderstaande button. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.