Verschillende spelers uit de FC Twente/Heracles Academie kwamen dinsdagmiddag in actie tijdens de oefenwedstrijd sc Heerenveen – FC Twente (1-1). Harrie Kuster, Mats Rots en Jort Ribbers maakten in de tweede helft speelminuten. Jort Ribbers scoorde tijdens zijn invalbeurt de gelijkmaker.

Mats Rots beschikt sinds de zomer van 2022 over een contract bij FC Twente. Daarnaast stonden Max Bruns en Gijs Besselink ook op het veld bij de Enschedeërs. Beide spelers, die tot de eerste selectie behoren, droegen dit seizoen nog het shirt van de Academie.

Opstelling FC Twente

El Maach, Sampsted, Van Hoorenbeeck, Bruns, Salah-Eddine, Kjølø, Besselink (60’ Kuster), Regeer, Ünüvar, Boadu (60’ Mats Rots), Van Bergen (46’ Ribbers).

Spelers met een dikgedrukte naam spelen momenteel of hebben een verleden in de FC Twente/Heracles Academie