Battal Duldar is opgenomen in de definitieve selectie van Turkije O17. Later deze maand neemt de jeugdploeg van Turkije het in de beslissende fase van de EK-kwalificatie op tegen de leeftijdsgenoten van Denemarken, Georgië en Servië.

Op woensdag 20 maart staat de eerste wedstrijd op het programma voor Battal Duldar en Turkije O17. Dan komen ze in actie tegen Denemarken O17. Drie dagen later staat het affiche tegen de leeftijdsgenoten van Georgië op het programma. Op dinsdag 26 maart wordt de kwalificatieronde afgesloten met een wedstrijd tegen Servië O17. Alle wedstrijden worden gespeeld in Georgië.

Als Turkije O17 zich tot poulewinnaar kroont, plaatst het zich voor het EK voor Onder 17-ploegen. Bij een tweede plek moet de Turkse jeugdploeg hopen dat het zich bij de zeven beste nummers twee voegt, om alsnog deel te nemen aan het EK. Dit jaar wordt het EK georganiseerd op Cyprus, dat in mei en juni als gastheer optreedt.

Wedstrijdprogramma

Turkije O17 – Denemarken O17
woensdag 20 maart, 12.00 uur*
Tskaltubo Technical Center, Tskaltubo

Turkije O17 – Georgië O17
zaterdag 23 maart, 14.00 uur*
Shengelia Arena, Kutaisi

Servië O17 – Turkije O17
Dinsdag 26 maart, 14.00 uur*
Tskaltubo Technical Center, Tskaltubo

* De speeldata en -tijdstippen zijn weergegeven in Nederlandse tijd. Het tijdsverschil met Georgië is drie uur.