De FC Twente/Heracles Academie wil doormiddel van het Regioplan het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen. Dit gebeurt door trainers en spelers op het veld op te leiden, maar ook daarbuiten. Op woensdag 10 april organiseert de gezamenlijke Academie een kennisdelingsactiviteit op het gebied van video-analyse.

Videobeelden zijn tegenwoordig onmisbaar in de wereld van het voetbal. Waarom hechten we eigenlijk zoveel belang aan videobeelden? Uit onderzoek blijkt dat sporters effectiever, sneller en beter leren doormiddel van videobeelden. Maar hoe werkt dat precies? En wat zijn de do’s en don’ts? Bij de FC Twente/Heracles Academie kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder videobeelden. De impact ervan is enorm en dat willen we graag met jou delen.

Tijdens deze kennisdelingsactiviteit neemt Lorenzo Müller alle aanwezigen mee in verschillende onderwerpen van video-analyse:

  • De werkwijze van de FC Twente/Heracles Academie op het gebied van video-analyse;
  • Huidige trends en ontwikkelingen in de wereld van video-analyse;
  • Tips en adviezen om video-analyse effectief toe te passen binnen jouw amateurvereniging.

De kennisdelingsactiviteit over video-analyse vindt plaats op woensdag 10 april en wordt georganiseerd op Erve Asito (Van Riemsdijkplein 1, Almelo). Het programma start om 19.00 uur en duurt tot +/- 20.30 uur.

AANMELDEN

Alle personen die actief zijn bij een partnerclub van de FC Twente/Heracles Academie en interesse hebben in video-analyse, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan via onderstaande button. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.