De invulling van de hoofdtrainers voor het seizoen 2024/’25 is compleet. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Niek Loohuis en Mathijs van de Beld de FC Twente/Heracles Academie vanaf aankomend seizoen gaan versterken. Met deze versterkingen is de invulling van de hoofdtrainers voor het volgende seizoen afgerond.

Aankomend seizoen kent de FC Twente/Heracles Academie voor het eerst een Onder 17- en Onder 19-lichting. Deze selecties worden gecoacht door respectievelijk Nicky Kuiper en Niek Loohuis. Jord Roos, dit seizoen hoofdtrainer Onder 18, krijgt na de zomer de leiding over de Onder 21. Daan Jalving, Thomas Tijhuis en Demian ten Broeke blijven actief binnen dezelfde leeftijdscategorie als het huidige seizoen.

Hoofdtrainers seizoen 2024/’25

Onder 21: Jord Roos

Onder 19: Niek Loohuis

Onder 17: Nicky Kuiper

Onder 16: Wouter Stronks

Onder 15: Sjoerd Overgoor

Onder 14: Daan Jalving

Onder 13: Mathijs van de Beld

Onder 12: Thomas Tijhuis en Demian ten Broeke

Keepertrainers: Kevin Swarthoff en Dennis Telgenkamp