Sil Blokhuis en Rayan Taouil zijn door de KNVB opgenomen in de definitieve selectie van Nederland O16 Futures. Aankomende week neemt de selectie van bondscoach Pieter Schrassert Bert het in een vriendschappelijk toernooi op tegen de Futures-selecties van Denemarken, Zweden en België. Delano Gelici en Luca Oude Luttikhuis staan op de stand-by lijst.

Op dinsdag 9 april staat de eerste wedstrijd van het U16F 4-Nations Friendly Tournament in België op het programma. Nederland O16 Futures komt dan in actie tegen Denemarken. Op donderdag 11 en zaterdag 13 april worden de wedstrijden tegen respectievelijk Zweden en België op het programma. Alle wedstrijden worden gespeeld in het RBFA Stadium in Tubeke.

Wedstrijden

Denemarken O16 Futures – Nederland O16 Futures
Dinsdag 9 april, 12.00 uur
RBFA Stadium, Tubeke (België)

Zweden O16 Futures – Nederland O16 Futures
Donderdag 11 april, 12.00 uur
RBFA Stadium, Tubeke (België)

België O16 Futures – Nederland O16 Futures
Zaterdag 13 april, 14.00 uur
RBFA Stadium, Tubeke (België)