Yaid Marhoum, Gijs Besselink en Michel Driezen staan de komende tijd bij de selectie van Heracles Almelo op het veld. De Academie-spelers trainen tijdens de voorbereiding mee met de Almeloërs en krijgen de kans zichzelf te bewijzen tegenover kersverse trainer John Lammers.

In navolging van de vier spelers die onlangs op de eerste training van FC Twente verschenen, trainen er dus nog eens drie jongens mee met een eerste selectie. Ook Timo Jansink zal morgen op Erve Asito verschijnen, echter traint de 19-jarige doelman al langere tijd mee bij Heracles Almelo.

Aandeel

Doordat drie Academie-spelers meetrainen bij de eerste selectie van Heracles Almelo, wordt het aandeel vanuit de Academie binnen de selectie van de Almeloërs nog groter. Afgelopen seizoen imponeerden Sem Scheperman en Chiel Olde Keizer, waarna beiden een contract bij Heracles Almelo verdienden. Twee seizoenen geleden was Rohat Agca de eerste speler die sinds de gelijkwaardige opzet van de jeugdacademie zijn handtekening zette onder een meerjarig contract bij de Almelose selectie.